De Mol

Vanaf nu discussies, bedenkingen, informatie over andere tv-programma's en langlopende series
Forumregels
Hier kan je praten over allerlei andere tv-programma's.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Nickos
Poster rang 2
Poster rang 2
Berichten: 983
Lid geworden op: zo 29 jan 2006, 20:29
Locatie: Lier

Re: De Mol

Bericht door Nickos » wo 21 mar 2018, 13:49

martha schreef:Het zou een stand-up comedien zijn. Ik heb hem de 1ste keer gezien als gast jurylid bij de slimste mens en man je houdt het niet voor mogelijk wat een onzin dat hij daar zat uit te kramen :crazy: en daarbij zat hij te koketeren dat hij helemaal niet slim was en hij was zelfs trots dat hij dom was. :boo: Hij zou de sidekick zijn van Gert Verhulst in een programma op vier waarvan ik nu de naam niet weet omdat ik daar niet naar kijk (eigenlijk kijk ik zelden naar vier : enkel naar de slimste mens, hotel römantiek en de mol)
Het is absoluut geen comedian. Het probleem met James Cooke is dat niemand weet waarom die eigenlijk bekend is. Ten tijde kwam hij af en toe in beeld bij Jonas & Van Geel, waar hij achter de schermen werkte. Want dat is wat hij doet: ACHTER de schermen werken. Hij is ook nog theaterproducent en regisseur. Maar dan besloot Vier om deze man die op dat moment niemand kende te beginnen opvoeren in programma's zoals 'Zeg eens Euh' en 'Gert Late Night'. Want dat is waar Vier goed in is, Bv's maken en iemand zo snel mogelijk bekend krijgen door die in zoveel mogelijk programma's te rammen. Zoals komiek Xander De Rycke altijd zegt, programma's zoals De Slimste Mens zijn een ideale BV fabriek.

En dat is mijn probleem met James Cooke. Waarom is die bekend? Omdat Vier beslist heeft dat die bekend moest worden. En dan heb ik het nog over hoe hij het niet kan laten om constant dubbelzinnige opmerkingen met betrekking tot zijn geaardheid te maken. Ik ben zelf homo en denk dan altijd opnieuw 'Stop daarmee! Je geeft ons een slechte naam.'

Gebruikersavatar
martha
Poster rang 5
Poster rang 5
Berichten: 3243
Lid geworden op: vr 07 okt 2011, 18:17
Locatie: de westhoek

Re: De Mol

Bericht door martha » wo 21 mar 2018, 18:45

Awel Nickos : datgene wat jij zegt in je laatste zin is datgene wat ik iedere eer ervaar als ik dat onnozel sujet bezig zie namelijk door zijn gedrag (zo ook die opmerking over het lichaam van mol kandidaat Lloyd) hij de holibi gemeenschap weer eens zit uit te lachen.

deborah1
Nog geen rang
Berichten: 103
Lid geworden op: do 21 nov 2013, 18:21

Re: De Mol

Bericht door deborah1 » zo 25 mar 2018, 20:18

Ik wil hier wel even reageren, ik ken James al van in het jaar 2012! Hij heeft in verschillende musicals gespeeld, en ook op TV. Hij is inderdaad heel talentvol als theaterproducent, maar voor mij is het wel terecht dat hij nu bij het grotere publiek herkend wordt. Misschien moet je eerst zijn CV eens bekijken vooraleer een oordeel over hem te vellen. En vergeet niet dat hij ook al jaren een goede vriend is van Gert.

Gebruikersavatar
martha
Poster rang 5
Poster rang 5
Berichten: 3243
Lid geworden op: vr 07 okt 2011, 18:17
Locatie: de westhoek

Re: De Mol

Bericht door martha » ma 26 mar 2018, 18:22

De enige proef die ik zou gedurfd hebben in die 1ste aflevering is de kippen oppakken :lol: En diegene die ik verdacht was ook meteen de eerste afvalster : Kelly.

Gebruikersavatar
ikke
Poster rang 5
Poster rang 5
Berichten: 5322
Lid geworden op: wo 01 sep 2004, 21:44

Re: De Mol

Bericht door ikke » ma 14 mei 2018, 10:35


Plaats reactie