Wat gebeurt er in de eerste week van het nieuwe seizoen...

Hier kan je speculeren over wat er mogelijk nog kan gebeuren in Thuis. Spoilers zijn hier NIET welkom!
Forumregels
In dit subforum kan je speculeren over wat er mogelijk nog staat te gebeuren in Thuis. Opgelet: spoilers horen thuis in het spoilerforum
Meelezer
Nog geen rang
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 05 jul 2019, 12:07

Wat gebeurt er in de eerste week van het nieuwe seizoen...

Bericht door Meelezer » vr 05 jul 2019, 14:17

Correct. Eén van de aspecten van borderline, wat bij hem vastgesteld is, is ook dat je je makkelijk laat beïnvloeden door anderen. In dit geval Boris dus. Ik had eigenlijk een ultieme confrontatie tussen Boris en Joren verwacht in de finale waar Stan dan een kant zou kiezen. De vraag is natuurlijk ook of Joren zich wilt openstellen voor iemand anders...

Gebruikersavatar
ikke
Poster rang 5
Poster rang 5
Berichten: 5549
Lid geworden op: wo 01 sep 2004, 21:44

Wat gebeurt er in de eerste week van het nieuwe seizoen...

Bericht door ikke » vr 05 jul 2019, 14:41

Meelezer schreef:
vr 05 jul 2019, 14:17
De vraag is natuurlijk ook of Joren zich wilt openstellen voor iemand anders...
Ik denk dat het antwoord is dat hij eerst zal moeten bekomen van alle emoties en verdriet. Dat openstellen voor iemand anders zal waarschijnlijk niet voor de eerste aflevering van 't komende seizoen zijn. ;) En dan zal er ook nog een geschikte kandidaat moeten opduiken. :mrgreen:

ThuisStan123
Nog geen rang
Berichten: 186
Lid geworden op: di 02 apr 2019, 16:19

Wat gebeurt er in de eerste week van het nieuwe seizoen...

Bericht door ThuisStan123 » zo 07 jul 2019, 10:52

Ik ben het er ook volledig mee eens dat Stan absoluut geen geschikte kandidaat meer is voorJoren. Zelfs al toont hij berouw en leert hij uit zijn fouten (wat toch al een kleine kans is) Joren zal hem nooit meer zo veel kunnen vertrouwen. Wie dan wel een goede kandidaat voor hem zou zijn? Ik denk aan Daan of misschien wel een compleet nieuw personage.

Edit: het zal inderdaad wel een paar weken duren voor Joren alles verwerkt heeft. Dan pas kan hij zijn hart weer voor iemand openstellen.

Ik zou ook wel benieuwd zijn naar ern terugkomst van Bram. Ik heb hem immers nooit gezien, daar hij al wegwas toen ik begon met kijken. Ik wist niet eens dat hij de eerste persoon was aan wie Kaat haar plannen om vrouw te worden meedeelde.

Plaats reactie