Re: Mijn Restaurant
Geplaatst: wo 09 apr 2008, 12:06
@ Mette : de patatjes nog nie van naderbij gaan onderzoeken ?

neenee, die was daar wel gaan solliciteren, maar het is niet slim je ex-werkgever door het slijk te trekken - de mensen van Matizze hadden dan ook door dat hen dat ook ooit te wachten zou staan, moesten ze hem aannemen, dus hij maakt weinig kans, vrees ik.Gertj3 schreef:Is diene Maïtre van oostende dan aangenomen in Antwerpen?Antwerpen
Waren schitterend begonnen maar zijn nu toch wel van hun pluimen aan het verliezen...Die historie van niet open doen en de bel afleggen, pffff, zwak hoor...en gisteren die ruzie tussen kok en maître...hopelijk beseffen ze dat ze zonder diene kok geen sikkepit meer waard zijn...
Score 7/10
Haha, nee nog niet, maar ik denk wel dat ik eens van hun puree ga proeven...zotteken schreef:@ Mette : de patatjes nog nie van naderbij gaan onderzoeken ?![]()
Danku voor de info had gisterenavond eens overgeslagen om de cl match tussen Liverpool -Arsenal te bekijkensatine schreef:neenee, die was daar wel gaan solliciteren, maar het is niet slim je ex-werkgever door het slijk te trekken - de mensen van Matizze hadden dan ook door dat hen dat ook ooit te wachten zou staan, moesten ze hem aannemen, dus hij maakt weinig kans, vrees ik.Gertj3 schreef:Is diene Maïtre van oostende dan aangenomen in Antwerpen?Antwerpen
Waren schitterend begonnen maar zijn nu toch wel van hun pluimen aan het verliezen...Die historie van niet open doen en de bel afleggen, pffff, zwak hoor...en gisteren die ruzie tussen kok en maître...hopelijk beseffen ze dat ze zonder diene kok geen sikkepit meer waard zijn...
Score 7/10
de ruzies waren tussen Yvan, de kok en Britt, de Maitre van Matizze - als je dan weet dat de critici het eten prima vonden maar dat de bediening heel wat te wensen overliet, dan zou de keuze snel moeten gemaakt zijn.
Ja maar deze week las ik dat restaurant die moet sluiten toch zou mogen openblijven als ze er hun eigen centen in stekenMieke schreef:Die Ghislaine bewijst door haar overdreven jaloers gedrag wel dat ze nog lang niet volwassen is om een restaurant te leiden. Wel jammer voor Pieter die toch wel z'n best doet![]()
En heel erg jammer voor Jelle die door z'n zenuwachtige moeder en haar klungelig personeel nu genomineerd is, terwijl in de keuken alles quasi perfect liep![]()
En ik vrees dat ze niet opgewassen zijn tegen de populariteit van Gent. Al hebben die laatsten wel een beetje een hoge dunk door al reservaties te plaatsen tot midden mei, voor hetzelfde geld zijn ze volgende week dicht
Is dit niet een klein beetje logisch ? Er zit tenslotte al geld van hun eigen in.Gertj3 schreef:Ja maar deze week las ik dat restaurant die moet sluiten toch zou mogen openblijven als ze er hun eigen centen in steken
Die gouden mossel zal volgens mij ook niet te veel aan haar gelegen hebben, ze hebben die met de klas gewonnen, dat zegt al genoeg vind ik. Zeker als je ziet wat ze maar doet, ondanks haar zogezegde kunnen, in haar eigen restaurant! Afvoeren die handel zou ik zeggen! Pieter heeft zich inderdaad herpakt! En ik vind het ook maar logisch dat ze een mogelijkheid krijgen om te zaak verder te zetten als ze het programma niet winnen. Ze hebben er inderdaad allemaal veel tijd, energie en werk in gestoken en het is allemaal hun concept, werk, idee en DROOM... Ik heb ook dat artikel gelezen en er stond ook in dat ze daar ook op gelet hebben bij de selecties. Dat de kandidaten een sterk genoeg karakter hebben en hun droom echt was en of ze er al mee bezig waren, zodat ze eventueel zelf dan hun restaurant kunnen zelfstandig verderzetten als verliezers van 'Mijn Restaurant'. Ik vind het alvast een geod programma en het is voldoende doordacht, maar het is en blijft een (commercieel) vtm-programma...Hail Cyrilin schreef:Is dit niet een klein beetje logisch ? Er zit tenslotte al geld van hun eigen in.Gertj3 schreef:Ja maar deze week las ik dat restaurant die moet sluiten toch zou mogen openblijven als ze er hun eigen centen in steken
Misschien is het wel beter voor de restaurants die afvallen dat ze zelf verder gaan. Zodat ze heel dat media circus niet rond hun hebben en op het gemak kunnen evolueren. Het is tenslotte hun droom om een restaurant te hebben dus, kunnen ze beter doorzetten niet ?
Ik wou eigenlijk dat Oostende was genomineerd als je ziet hoe die Ghislaine bezig is.
Ze heeft 6 jaar gestudeerd maar wat doet ze eigenlijk in het restaurant ? Verder als die toog tussen de zaal en de keuken heb ik ze amper zien komen.
En al de gezichten die ze trekt als ze kritiek krijgt (dit dus ''). Ze heeft dan wel 6 jaar gestudeerd en die zilveren mossel gewonnen maar, heeft ze wel 1 dag in de horeca gestaan ? Een diploma hebben wil ook niet zeggen dat je iets kunt. Ik vind het dus spijtig voor 1 van de 2 genomineerde restaurants. (Ik zou echt niet weten welke te kiezen.)
om dan in een kadertje boven de schouw te hangen of zoiets?zotteken schreef:Ik kan er niet aan doen maar ik moet steeds lachen bij het idee van een zilveren of gouden mossel die je kan winnen.
Kan niet anders....speelt op een commerciële zender. Een zender die niet en van de staat subsidies en daarbij nog de reclame van een ander afsnoept.daffy duck schreef:Ik vind het alvast een geod programma en het is voldoende doordacht, maar het is en blijft een (commercieel) vtm-programma...