de toekomst van Eddy in Thuis...

Gebruikersavatar
Crackers
Poster rang 5
Poster rang 5
Berichten: 6870
Lid geworden op: wo 26 jan 2011, 14:35

Re: de toekomst van Eddy in Thuis...

Bericht door Crackers » do 20 apr 2017, 00:30

Waarom moet je in Thuis-maanden rekenen? Volgens mij moet je dat niet. In de weekends die we in Thuis niet zien en waarin niets gebeurt maar die er wel zijn in Thuis, blijft Eddy ook opgesloten zitten. Net als in de maanden dat er geen Thuis is.
0 x
Na de Thuisdag, de grote ThuisForum-meeting!

tvx1
Poster rang 5
Poster rang 5
Berichten: 4183
Lid geworden op: wo 16 jan 2013, 00:21
Locatie: Vlaams-Brabant
x 6
x 6

Re: de toekomst van Eddy in Thuis...

Bericht door tvx1 » wo 03 mei 2017, 18:28

Crackers schreef:Waarom moet je in Thuis-maanden rekenen? Volgens mij moet je dat niet. In de weekends die we in Thuis niet zien en waarin niets gebeurt maar die er wel zijn in Thuis, blijft Eddy ook opgesloten zitten. Net als in de maanden dat er geen Thuis is.
Omdat je geen maanden mag meetellen die niet bestaan, natuurlijk. Juli en augustus bestaan helemaal niet in Thuis. Tot een paar jaar geleden bestond juni zelfs ook niet. Na de gebeurtenissen van de seizoensfinale loopt het verhaal onmiddellijk voort in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Daartussen zijn helemaal geen twee maanden verstreken. Alles loopt direct verder. Net zomin zijn er weekend in Thuis. Na vrijdag komt eenvoudigweg maandag. Waldek heeft daar onlangs geen heel weekend onder de bestelwagen gekneld gelegen. Dat de tijd niet doorloopt wanneer er geen Thuis is, is heel duidelijk te zien tijdens de middagaflevering. Daar heb je immers die zomerstop of zelfs de weekends tussen aflevering niet en zie je heel duidelijk dat het verhaal gewoon doorloopt zonder enige tijdssprongen.
0 x

Gesloten