Pagina 1 van 1

la trêve (canvas)

BerichtGeplaatst: ma 10 okt 2016, 18:31
door martha
sinds zaterdag op canvas : eens een waalse reeks met wat "scandinavische trekjes". Ik vind het goed. En het is in de ardennen gefilmd. Met medewerking van twee vlaamse acteurs : Tom Audenaert (quiz me quick) als ietwat sullige politieagent en Sam Louwyck (den hollander en de broer van den hollander uit eigen kweek) als voetbaltrainer.

Re: la trêve (canvas)

BerichtGeplaatst: ma 10 okt 2016, 20:34
door ikke
martha schreef:sinds zaterdag op canvas : eens een waalse reeks met wat "scandinavische trekjes". Ik vind het goed. En het is in de ardennen gefilmd. Met medewerking van twee vlaamse acteurs : Tom Audenaert (quiz me quick) als ietwat sullige politieagent en Sam Louwyck (den hollander en de broer van den hollander uit eigen kweek) als voetbaltrainer.

Wij hebben ook gekeken.

Re: la trêve (canvas)

BerichtGeplaatst: vr 21 okt 2016, 13:10
door Sarita Therror
De verwachtingen zijn hier hoopvol. En misschien ook hooggespannen. Het zou enorm leuk zijn te kunnen zeggen aan een Deen of een Zweed "dit kunnen wij ook".

Re: la trêve (canvas)

BerichtGeplaatst: zo 23 okt 2016, 10:28
door lord F.
Sarita Therror schreef:De verwachtingen zijn hier hoopvol. En misschien ook hooggespannen. Het zou enorm leuk zijn te kunnen zeggen aan een Deen of een Zweed "dit kunnen wij ook".

Wij? :)

Re: la trêve (canvas)

BerichtGeplaatst: zo 23 okt 2016, 15:03
door Sarita Therror
wij Domme Belgen

Re: la trêve (canvas)

BerichtGeplaatst: zo 23 okt 2016, 17:50
door lord F.
Bwa, moest dat nog bewezen worden? Niet alles wat uit Scandinavië komt is even goed hé. :)
Maar ben nu wel benieuwd naar die reeks. Gezien ik op zaterdagavond nooit thuis ben zal het wel voor later zijn om die reeks eens te ontdekken.

Re: la trêve (canvas)

BerichtGeplaatst: ma 24 okt 2016, 13:24
door martha
Ik vond het zaterdagavond best heftig :wtf: De reactie toen Peeters zijn dochter aantrof bij die junk en dan de reacties van hem en zijn dochter daarop.

En er werden enkele zinnetjes "vlaams" gepraat :D En wat mij ook opvalt : niettegenstaande het verhaal zich afspeelt in de gaume hebben veel personages wel echte vlaamse familienamen. Erfenis van de grote trek van de arme vlaamse keuterboertjes naar de wallonie om te gaan boeren ?