Over eten

Vanaf nu discussies, bedenkingen, informatie over andere tv-programma's en langlopende series
Foruminfo
Hier kan je praten over allerlei andere tv-programma's.

Re: Over eten

Berichtdoor Crackers » wo 19 apr 2017, 21:45

Over eten is vaak subtiel grappig :lol: Bijvoorbeeld ex-tv-presentatrice Martine Preenen die aan Kobe zegt dat kokosvet voor alles goed is, van in de keuken tot de slaapkamer. Het is het beste glijmiddel. Waarop Kobe meteen voorstelt het uit te testen :lol:

De rubriek van het bord tot... is ook altijd plezant, met vandaag de rundstong in Madeirasaus die op het einde haar eigen snot uit haar neus likt in de wei :lol:

En laat Danira nog wat maar samen met haar twee noten :lol:
Na de Thuisdag, de grote ThuisForum-meeting!
Avatar gebruiker
Crackers
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 6873
Geregistreerd: wo 26 jan 2011, 15:35
Heeft bedankt: 407 keer
Is bedankt: 697 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Captain Cuckoo » do 20 apr 2017, 08:51

Crackers schreef:Over eten is vaak subtiel grappig :lol: Bijvoorbeeld ex-tv-presentatrice Martine Preenen die aan Kobe zegt dat kokosvet voor alles goed is, van in de keuken tot de slaapkamer. Het is het beste glijmiddel. Waarop Kobe meteen voorstelt het uit te testen :lol:

De rubriek van het bord tot... is ook altijd plezant, met vandaag de rundstong in Madeirasaus die op het einde haar eigen snot uit haar neus likt in de wei :lol:

En laat Danira nog wat maar samen met haar twee noten :lol:


Inderdaad, fijne TV. Ik heb na de uitzending al mijn flessen verzadigde vetzuren bij het groot huisvuil gezet. Of moesten de ònverzadigde weg? :denk:
Avatar gebruiker
Captain Cuckoo
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 3099
Geregistreerd: di 20 jan 2015, 12:04
Heeft bedankt: 590 keer
Is bedankt: 1138 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Crackers » do 20 apr 2017, 11:28

Dat heb je toch op school geleerd of begreep je het toen niet?
Na de Thuisdag, de grote ThuisForum-meeting!
Avatar gebruiker
Crackers
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 6873
Geregistreerd: wo 26 jan 2011, 15:35
Heeft bedankt: 407 keer
Is bedankt: 697 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Captain Cuckoo » do 20 apr 2017, 17:40

Crackers schreef:Dat heb je toch op school geleerd of begreep je het toen niet?


Er is véél dat ik niet begrijp, waarde Crack :think:
Avatar gebruiker
Captain Cuckoo
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 3099
Geregistreerd: di 20 jan 2015, 12:04
Heeft bedankt: 590 keer
Is bedankt: 1138 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Crackers » do 20 apr 2017, 23:07

Captain Cuckoo schreef:
Crackers schreef:Dat heb je toch op school geleerd of begreep je het toen niet?


Er is véél dat ik niet begrijp, waarde Crack :think:


Dan zijn we met twee 8)
Na de Thuisdag, de grote ThuisForum-meeting!
Avatar gebruiker
Crackers
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 6873
Geregistreerd: wo 26 jan 2011, 15:35
Heeft bedankt: 407 keer
Is bedankt: 697 keer

Re: Over eten

Berichtdoor hannanaske » wo 26 apr 2017, 21:55

Omg! Hilariteit alom.

Eerst zo euforisch zijn omdat ze nog eens echte bouillion mag drinken. Zelfs haar ogen gaan er van blinken...

...en dan het grappigste antwoord: dat smaakt toch niet naar bouillon :happy-partydance:
Imagination is the only weapon in the war against reality.
Avatar gebruiker
hannanaske
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 2759
Geregistreerd: wo 20 jul 2005, 14:23
Woonplaats: Gent
Heeft bedankt: 100 keer
Is bedankt: 681 keer

Re: Over eten

Berichtdoor karolien85 » wo 26 apr 2017, 22:10

" 't is lekker, maar die van mij is beter" geweldig he :D
Heb er ook mee moeten lachen. (h)eerlijkheid ten top!
Avatar gebruiker
karolien85
Poster rang 3
Poster rang 3
 
Berichten: 1301
Geregistreerd: vr 18 maart 2011, 00:09
Woonplaats: Hasselt
Heeft bedankt: 285 keer
Is bedankt: 245 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Crackers » wo 26 apr 2017, 23:44

Dat was ongeveer de bekendste beenhouwer van het land. Hij kweekt al zijn dieren die hij slacht ook zelf. Zijn vlees is mals, zijn prijzen zijn dat niet. En dan zijn reputatie in 3 seconden voor gans kijkend Vlaanderen om zeep door een kranig dametje van 92 :lol: "Zeg hem moaR dat mijne boeljon beteR es!" :lol:

Kleine kanttekening. Die vrouw woont al 25 jaar in het rusthuis, maakte haar bouillon vroeger ongetwijfeld helemaal anders en drinkt nu al 25 jaar bouillonblokjes opgelost in heet water. Haar smaakpapillen zullen wel wat mismeesterd zijn intussen want die blokjes zijn gewoon smaakbommetjes vol zout en sterke kruiden.
Na de Thuisdag, de grote ThuisForum-meeting!
Avatar gebruiker
Crackers
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 6873
Geregistreerd: wo 26 jan 2011, 15:35
Heeft bedankt: 407 keer
Is bedankt: 697 keer

Re: Over eten

Berichtdoor hannanaske » do 27 apr 2017, 18:28

Ofwel kruidde ze zelf haar bouillon te sterk af met zout enzo.... Ik kan me voorstellen dat er in de tijd dat ze haar soepkes zelf nog maakte niet zo rond de oren geslagen werd met onverzadigde vetten, kilocalorieën, cholesterol,....
Imagination is the only weapon in the war against reality.
Avatar gebruiker
hannanaske
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 2759
Geregistreerd: wo 20 jul 2005, 14:23
Woonplaats: Gent
Heeft bedankt: 100 keer
Is bedankt: 681 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Captain Cuckoo » do 27 apr 2017, 21:38

Ook al zit er voornamelijk zout en gist in die bouillonblokjes, laat dat sympathieke ouwe dametje toch astublieft in de waan dat ze gezond leeft! :shhh:
Avatar gebruiker
Captain Cuckoo
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 3099
Geregistreerd: di 20 jan 2015, 12:04
Heeft bedankt: 590 keer
Is bedankt: 1138 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Crackers » do 27 apr 2017, 22:05

Captain Cuckoo schreef:Ook al zit er voornamelijk zout en gist in die bouillonblokjes, laat dat sympathieke ouwe dametje toch astublieft in de waan dat ze gezond leeft! :shhh:


Natuurlijk doen we dat :yup: Haar zelfgemaakte bouillon en die van die slager zullen wel gezonder geweest zijn dan de blokjes maar aangevallen zal ze zich zeker niet voelen. Ze komt al een tijdje niet meer lezen op het Thuisforum :mrgreen:
Na de Thuisdag, de grote ThuisForum-meeting!
Avatar gebruiker
Crackers
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 6873
Geregistreerd: wo 26 jan 2011, 15:35
Heeft bedankt: 407 keer
Is bedankt: 697 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Glenny » vr 28 apr 2017, 02:59

heb de aflevering van dees week nog niet gezien maar Danira & Kobe zijn een uitstekend duo !! Ik vond Kobe Ilsen in het begin van zijn tv-carriere niet veel soeps, ik gok anno 2007 ofzo, maar nu vind ik hem zeer bekwaam !
Avatar gebruiker
Glenny
Poster rang 1
Poster rang 1
 
Berichten: 287
Geregistreerd: za 27 jun 2015, 02:19
Heeft bedankt: 5 keer
Is bedankt: 28 keer

Re: Over eten

Berichtdoor hannanaske » vr 28 apr 2017, 19:40

Zonet teveel spaghetti naar binnengepropt, want ja, ik ben naar die spaghettitent (waar ze voor het programma ook gedraaid hebben) saus gaan halen. Een klein portie saus gekocht en thuis de spaghetti gekookt. En dan zijn het ook royale porties want sowieso eet je nog saus met spaghetti. :lol:

De saus is eigenlijk vooral room die lichtjes pikant smaakt met een beetje tomaat, ajuin, paprika en nog iets waarvan ik niet kan maken wat het is. Echt kwaliteitsvol is dat niet: er zitten nauwelijks groenten in en het is een cholesterolbom.

Eigenlijk een soort quick onder de spaghetti, en toch.... 't is schandalig lekker. :oops:

Eigenlijk nog best dat het in Over Eten enkel over de grootte van de porties ging, en niet over welke brol daar allemaal inzit. :lol:
Imagination is the only weapon in the war against reality.
Avatar gebruiker
hannanaske
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 2759
Geregistreerd: wo 20 jul 2005, 14:23
Woonplaats: Gent
Heeft bedankt: 100 keer
Is bedankt: 681 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Crackers » wo 07 jun 2017, 22:37

In hun rubriek "de weg van" toonden ze vanavond in Over Eten de weg van de boule de Berlin. Dat kwam uit - of begon zo je wil - bij een zoutvlakte? :eek: :denk:

Ok in een boule de Berlin zal wel wat zout zitten zoals er in alles te veel zout zit. Maar hoofdbestanddeel van boule de Berlin is toch niet zout? Suiker, of pudding, of meel of frituurolie of whatever, maar wie kan mij dat zout verklaren, hoe komen ze erbij? Ik begrijp er geen zier van.
Na de Thuisdag, de grote ThuisForum-meeting!
Avatar gebruiker
Crackers
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 6873
Geregistreerd: wo 26 jan 2011, 15:35
Heeft bedankt: 407 keer
Is bedankt: 697 keer

Re: Over eten

Berichtdoor Captain Cuckoo » do 08 jun 2017, 08:54

Crackers schreef:In hun rubriek "de weg van" toonden ze vanavond in Over Eten de weg van de boule de Berlin. Dat kwam uit - of begon zo je wil - bij een zoutvlakte? :eek: :denk:

Ok in een boule de Berlin zal wel wat zout zitten zoals er in alles te veel zout zit. Maar hoofdbestanddeel van boule de Berlin is toch niet zout? Suiker, of pudding, of meel of frituurolie of whatever, maar wie kan mij dat zout verklaren, hoe komen ze erbij? Ik begrijp er geen zier van.


Zelfde bedenking, maar er zaten wel mooie beelden van die zoutvlakte tussen. :whistle:
Avatar gebruiker
Captain Cuckoo
Poster rang 5
Poster rang 5
 
Berichten: 3099
Geregistreerd: di 20 jan 2015, 12:04
Heeft bedankt: 590 keer
Is bedankt: 1138 keer

VorigeVolgende

Keer terug naar Andere tv-programma's

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron